Workshop i projekt Bridge

Bridge är ett projekt inom Erasmus+, strategiskt partnerskap, som för samman sex organisationer i fem länder: projektägaren IB och Yes Forum i Tyskland; Öjab i Österrike; Gionet i Italien; Moissons Nouvelles i Frankrike samt Actíva.  Syftet med projektet är att gemensamt arbeta fram metoder och rutiner för att överföra kompetens och erfarenhet från senior personal till junior, men även omvänt bygga vidare på yngre anställdas kompetens och energi för att främja innovation och ta tillvara nya idéer.

Den 28-29 april genomfördes en ”Training Course” i Örebro för att arbeta med, utveckla  samt prova på metoder för kompetensöverföring. De två dagarna var mycket givande och präglades av en positiv stämning och gemenskap. EU-projekten bidrar till att stärka sammanhållningen och solidariteten i Europa, något som är oerhört viktigt inte minst i dag med tanke på det pågående kriget.

 

 

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund