Studiebesök från Kids & Co

Dayana, Hardy, Markus, Carola, Claudia och Mandy

Under veckan har vi haft besök av en personalgrupp från Kids & Co i Berlin, organisationen vi samarbetar med när det gäller sändande och mottagande av mobilitetsdeltagare. Gruppen fick  information om Actívas verksamheter, t ex hur vi jobbar med Supported Employment/IPS, arbetsplatsrekrytering, miljöarbete, om våra projekt och mobilitet. De fick besöka  Rosängen, Aniara maskin och fastighet samt Kulturrummet Aniara, där de gemensamt fick måla en tavla som blev riktigt fin! Alléskolan tog emot gruppen för att berätta om skolsystemet, och representanter från KAA, Örebro kommuns kommunala aktivitetsansvar, kom till Actíva och berättade om hur deras arbete går till. Vi fick även veta mycket om det tyska systemet runt välfärd, arbetsmarknad etc.

Alla i den tyska gruppen var mycket engagerade och intresserade och ställde många frågor. Ett exempel på utbyte som vi gärna ser mer av!

Tavla som målades gemensamt av hela gruppen

 

 

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund