Recar – konferens 1 juni 2017

I torsdags genomfördes slutkonferensen för Projekt Recar, ett Erasmus-projekt där Actíva, jämte fem andra organisationer i Frankrike, Spanien, Bulgarien, Polen och Italien, varit projektpartner sedan 2014. De dryga 90 besökarna fick höra om Recar och de produkter som arbetats fram under projekttiden: en samling av fallbeskrivningar och två e-kurser. Materialet syftar till att förbättra bemötande och yrkesvägledning till personer med funktionsnedsättning – se gärna www.recar.info. Två föreläsningar fanns också på programmet.

Johanna Gustafsson, forskare i handikappvetenskap vid Örebro universitet, berättade om erfarenheterna från Försäkringskassans och Arbetsförmedlingens effektutvärdering av Supported Employment.

Eric Donell kombinerade på ett livfullt sätt tal och sång för att ge en bild av hur det är att leva med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och vilka strategier man kan använda för att underlätta tillvaron.

Eric Donell

Johanna Gustafsson

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund