Ny grupp Exit Comfort Zone

Nu har grupp två (av fyra) i projekt Exit Comfort Zone startat sina förberedelser inför utlandspraktik, denna gång i Landshut i södra Tyskland. Avresan sker i maj och ungdomarna kommer från Virginska skolan, Örebro, och Alléskolan, Hallsberg. Projektet delfinansieras av UHR, Universitets- och högskolerådet, och syftet med projektet är att ungdomarna ska få värdefull arbetslivserfarenhet och att aktiviteten ska leda till personlig utveckling, större tilltro till den egna förmågan och ökad förståelse för arbetsmarknadens krav.

Med i förberedelserna, på resan och den första veckan i Landshut samt i utvärderingsfasen är Marie Wädel, arbetskonsulent på Actíva, och Mathilda Holm, lärare på Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Alléskolan.

På bilderna ses gruppen samt ett exempel på innehållet i förberedelserna, där ungdomarna fick svara på den viktiga frågan om varför man ska arbeta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund