Kungsgatan 1 får utmärkelsen ActívaDraken

ActívaDraken är en utmärkelse i form av en symbolisk drake som Actíva delar ut för att uppmärksamma arbetsplatser som, i samverkan med oss, på ett positivt sätt medverkat till ökad integrering i arbetslivet av personer med funktionsnedsättningar. Utmärkelsen tilldelas en arbetsplats som är en förebild när det gäller bemötande, omtanke och socialt ansvarstagande.

Styrelsens motivering är:

Kungsgatan 1, en arbetsgivare med ett bra bemötande och som har modet att ge människor med funktionsnedsättning inte bara en chans, utan flera. Arbetsgivaren ser utvecklingsmöjligheter och har en stor tro på individernas starka sidor och en vilja att se dem lyckas.
Unga personer har fått möjligheten att använda arbetsplatsen som en språngbräda för sin fortsatta karriär och några har också fått anställning. Arbetsgivarens känsla för samspel och gruppdynamik har skapat en trygg arbetsmiljö för nya medarbetare.
Kungsgatan 1 tar inte bara ansvar för maten på tallriken! Därför får denna arbetsgivare motta ActívaDraken 2015.
Kungsgatan1

Från vänster Ola Ohlin, Kungsgatan1; Marianne Skinnars-Bruno, ordförande i Actívas styrelse; Dan K Thofelt, Kungsgatan1; Örjan Samuelsson, Actívas verksamhetschef samt Kristian Dyrvik, arbetskonsulent på Actíva. Fotograf: Febe Ågren, Actíva

 

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund