Grattis Palina!

IMG_0037På fredagens Promotionfrukost i Örebro fick företaget Palina AB utmärkelsen ActívaDraken.

Genom att varje år dela ut Actívadraken till en arbetsplats i varje länsdel, vill Actíva uppmärksamma en arbetsgivare och arbetsplats som under året visat engagemang och tagit emot en medarbetare eller praktikant från Actíva i sin verksamhet. Företaget ska vara en förebild för andra när det gäller bemötande, omtanke och socialt ansvarstagande. Styrelsens motivering:

Palina AB har från dag ett visat ett genuint intresse vid mot-tagande och introduktion för den arbetssökande från Actíva. Med engagemang, öppenhet och förståelse har arbetsplatsen anpassats för att på bästa sätt tillvarata personens styrkor, vilket lett till anställning, målet med Actívas insats. För andra arbetsgivare är Palina AB en förebild som inspirerar och manar till efterföljd.

På bildens ses Zabina Kallström, Lina Ivarsson och Johanna Ferm från Palina samt från Actíva Febe Ågren, företagsgruppen, Marianne Skinnars-Bruno, styrelseordförande och Örjan Samuelsson, verksamhetschef.

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund