Fjärde ActívaDraken 2013 utdelad, grattis Egeryds fastighetsförvaltning!

Från vänster förvaltare Ricky Nordahl, VD Maria Dahlkvist och Per Egeryd från Egeryds Fastighetsförvaltning samt Febe Ågren från Actíva.

Den fjärde ActívaDraken 2013, denna gång för norra länsdelen, överlämnades till Egeryds Fastighetsförvaltning i Lindesberg. Actíva ville uppmärksamma personalens insatser för personer med funktionsnedsättning. De har gjort sig förtjänta av utmärkelsen, då de bl a på ett mycket bra sätt introducerat en arbetssökande, låtit personen utvecklas och gjort det möjligt att anställa. Utan arbetsgivare som öppnar sina företag, skulle vi på Actíva stå oss slätt. Egeryds fick ActívaDraken i samband med en företagsfest den 28/11, då Lindesbergs kommun och föreningen Upplev Lindesberg arrangerade en hel dag för företagare, från morgon till kväll.

Egeryds är exempel på ett företag som tar ett socialt ansvar. De har gett en person en ny chans i livet, nytt hopp och ekonomisk självständighet.

Vilka får ActivaDraken nästa år? Blir det ditt företag?

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund