Färgsprakande på torget i Hallsberg

I lördags deltog AniAra i ett stort arrangemang anordnat av Lions Club i samarbete med Hallsbergs Kommun. De bidrog med utställningen  ”I Karin Larssons Anda” och visade även upp resultatet av ett stort projekt som AniAras deltagare har gjort kring möbelrenovering.

Tillsammans med projekt Art Kod (Demokrati, Konst och det Offentliga rummet) erbjöds allmänheten möjligheten att prova på att måla graffitti. Uppslutningen översteg alla förväntningar och de många barn, ungdomar, medelålders människor och ett flertal pensionärer förgyllde de tre planken som hade satts upp längs ån. Intresset var så stort att efter bara dryga två timmar var hela färglagret slut, trots att man hade räknat med att det skulle räcka i fyra timmar och mer därtill.

Mark Andersson från Art Kod berättade att han under de senaste åren har genomfört ett flertal liknande evenemang på andra ställen i Sverige, men aldrig någonsin upplevt sådan entusiasm och färgåtgång vid något tidigare tillfälle!

Foto: Lena Ståhl, Actíva

Foto: Lena Ståhl, Actíva

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund