De vinner ActívaDraken 2016

Candles Scandinavia AB har tilldelats Activadraken 2016. Det meddelades på Promotionfrukosten på Club 700 på fredagsmorgonen.

I motiveringen skriver Activa följande:

”Gång på gång har Candles Scandinavia AB visat att de i handling lever upp till sitt mål att samtliga medarbetare ska trivas och tycka att det är roligt att arbeta där!

När Candles Scandinavia tagit emot arbetssökande från Actíva har de sett individen, dennes behov och förutsättningar. De är en arbetsgivare som tror på varje individ och låter det få ta tid under en arbetsträning där positiv personlig feedback får personerna att växa. De som tidigare inte har tagit till sig beröm eller känt sig trygga på en arbetsplats ser nu sina framsteg och styrkor, har fått ett förbättrat psykiskt mående och har för första gången på mycket länge lyckats hålla en stabil närvaro över en längre period.”

Ta del av mer om detta via länkarna:

Örebrokuriren         Morgon i P4 Örebro (2:39:00 in i programmet)   Nerikes Allehanda

– Fantastiskt roligt att få priset och ett betyg på vad vi gjort, säger Candles ägare Viktor Garmiani.

Actívas ordförande Marianne Skinnars-Bruno, Nina Garmiani, Candles Scandinavia, Mattias Sjöberg, anställd på Candles, Tony Frännfors och Viktor Garmiani, Candles samt Stina Asp, Actíva

 

 

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund