Biltema i Karlskoga fick ActívaDraken

ActívaDraken är en utmärkelse som delats ut sedan 2003. Genom att varje år dela ut Actívadraken till en arbetsplats i varje länsdel, vill Activa uppmärksamma en arbetsgivare och arbetsplats som under året visat engagemang och tagit emot en medarbetare eller praktikant i sin verksamhet. Företaget ska vara en förebild för andra när det gäller bemötande, omtanke och socialt ansvarstagande. Utan de goda arbetsplatserna, engagerade arbetsgivarna och arbetskamraterna skulle Actíva inte lyckas med uppdraget att få arbetssökande med funktionsnedsättning att nå arbetsmarknaden.

Idag delades ActívaDraken ut på nätverkslunchen ”Mat och prat” på Bofors Hotell i Karlskoga och utmärkelsen gick i år till Biltema i Karlskoga. Styrelsens motivering:

Biltema har under flera år välkomnat personer från Actíva. De har visat förståelse för varje persons svårigheter och behov av stöd.  Biltema är flexibla i anpassningar av arbetstider, önskemål om nya arbetsuppgifter och möjlighet att få ta mer ansvar och växa i sin roll. Företagets positiva inställning till samverkan med Actíva och vänliga bemötande gör Biltema till en värdig mottagare av ActivaDraken 2018.

Grattis!

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund