ActívaDraken utdelad till Ekokem

På Kumla Promotions företagsfrukost i morse fick Ekokem, fd Sakab, utmärkelsen ActívaDraken. Actívas verksamhetschef Örjan Samuelsson överlämnade ActívaDraken med följande motivering:

Ekokem AB har i många år samarbetat med Actíva och tagit emot personer på olika avdelningar. Det är en arbetsplats med socialt ansvarstagande och tilltro till personers förmågor. Att öppna sin arbetsplats på detta sätt har varit en självklarhet och en viktig insats för företaget. Man har varit lyhörd för olika förmågor hos individen och gjort anpassningar utifrån det, visat på stort engagemang, bra och nära stöd vid handledning. Man har jobbat långsiktigt och målmedvetet. Detta värdefulla samarbete har även resulterat i en anställning, vilket naturligtvis betytt mycket för individen. Ovanstående motivering gör därmed Ekokem AB till en värdig mottagare av ActivaDraken 2015.

Läs gärna Nerikes Allehandas reportage: http://na.se/nyheter/kumla/1.3190678-ekokem-fick-ta-emot-activadraken  

Från vänster ses Ingela Dahn, Mikael Hallberg och Sanel Besic. Bild tagen av Ekokem.

Från vänster ses Ekokems Ingela Dahn, Mikael Hallberg och Sanel Besic. Bild tagen av Ekokem.

 

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund