Actíva välkomnar ny medarbetare

Actíva har anställt en ny medarbetare till tjänsten som ekonom/ställföreträdande verksamhetschef, Karin Sundelius, som tillträder den 1 februari.

Karin har arbetat i olika roller inom ekonomi- och administrationsområdet i närmare 28 år. Karin kommer närmast från Länsstyrelsen i Örebro län där hon arbetat på ekonomienheten i 6 år och de två senaste åren som ekonomichef. I tjänsten har det även ingått att vara samordningsansvarig för länsstyrelsernas gemensamma ekonomiadministration. Tidigare har Karin bland annat arbetat som administrativ chef på Nerikes Brandkår med ansvar för områdena ekonomi, lön, personal, arkiv, reception och information/kommunikation. Karin har också varit redovisningsansvarig i Örebro kommun med ansvar bl.a. för kommunens bokslut.

Fritiden ägnar Karin åt träning på Friskis och Svettis, några styrelseuppdrag, familj med man, barn och barnbarn och när det ges möjlighet blir det ofta resor, både i Sverige och utomlands.

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund