Actíva tipsar om Arvsfondens inspirationsträffar

Arvsfonden anordnar inspirationsträffar – se deras information nedan.

För att öka kännedomen om fonden som en möjlig finansiär för nyskapande idéer och berätta om hur ni föreningar gör för att söka pengar ur Arvsfonden åker de nu ut på en Sverigeresa. Den 4-5 november besöker de oss i Örebro län. Under sitt besök hos oss arrangerar de två tycken träffar. Representanter från Arvsfonden kommer att vara på plats under informationsträffarna och det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor till dem under träffarna. Mötena är kostnadsfria och de bjuder på kaffe och smörgås.

Kvällsträff för föreningar – onsdag 4 november Kvällsträffen riktar sig till dig som är engagerad i en förening eller har en nyskapande idé. Du kan läsa mer om och anmäla dig till träffen på: www.arvsfonden.se/4november . Sista anmälningsdag är fredag 23 oktober.

Dagträff för tjänstemän – torsdag 5 november En träff för de tjänstemän som arbetar med att ge stöd och service till föreningarna i länet eller med någon av Arvsfondens målgrupper (barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning). Du kan läsa mer om och anmäla dig till träffen på: www.arvsfonden.se/5november . Sista anmälningsdag är fredag 23 oktober.

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund