Actíva söker ekonom/ställföreträdande verksamhetschef

Arbetsuppgifter
Som ekonom – stf verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen. Du arbetar självständigt med helhetsansvar för Actívas budget- och ekonomiredovisning. Vid behov är Du verksamhetschefens ersättare. Du har övergripande ansvar för löpande ekonomiarbete såsom budgetarbete, bokföring, bokslut, uppföljning och prognoser. Uppföljning, bevakning och kontroll av avtal med uppdragsgivare, kunder och leverantörer är en del av ansvaret.

Du rapporterar direkt till verksamhetschefen och är föredragande i stiftelsens styrelse. Kontinuerlig uppföljning med information till chef och styrelse är en viktig uppgift.  Du ger stöd till och har en nära dialog med budgetansvariga enhetschefer, projektledare och andra medarbetare i organisationen. Du blir ansvarig för administration och serviceenheten med två medarbetare för vilka du har personalansvar.

Du bygger och vårdar relationer till våra huvudmän och samarbetspartners och svarar för kontakten med arbetsgivarorganisation, banker, myndigheter och revisorer.

Utbildning/erfarenhet 
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom området. Du har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete med goda kunskaper inom redovisning och erfarenhet av ekonomiansvar i ledande befattning. Erfarenhet och utbildning inom personaladministrativt arbete är en merit.

Som person är du strukturerad, analytisk och kan tänka strategiskt för helheten. Du har lätt för att samarbeta och är tydlig i din kommunikation. På ett pedagogiskt sätt kan du förmedla information som rör ekonomi och uppföljning till ledningsgrupp, styrelse och medarbetare. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Anställning
Tillsvidareanställning, inledningsvis en provanställning. Arbetstid är i grunden heltid.

Ansökan ställs till:
Örjan Samuelsson, verksamhetschef på Actíva, 070-754 96 30, orjan.samuelsson@s-activa.se

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund