Actíva önskar arbetsgivare en god jul

Lekhyttans Kök & Kiosk, med Tiina Luhtala-Johansson i spetsen (ledig vid detta tillfälle), har under året tagit emot flera av Actívas arbetssökande för praktik och arbetsträning.  Lena Bergius får här en liten uppskattning från oss och vi vill med den önska Lekhyttans Kök & Kiosk en riktigt god jul och ett gott nytt år! Foton: Ronny Andersson och Emelie Andersson, Actíva

Lekhyttans Kök & Kiosk, med Tiina Luhtala-Johansson i spetsen (ledig vid detta tillfälle), har under året tagit emot flera av Actívas arbetssökande för praktik och arbetsträning.
Lena Bergius får här en liten uppskattning från oss och vi vill med den önska Lekhyttans Kök & Kiosk en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Foton: Ronny Andersson och Emelie Andersson, Actíva

Activa önskar Restaurang Soleo med Barbara Bugday och Daniel Bugday en riktigt god jul och ett gott nytt år. Soleo har under det gångna året varit, och är, en fantastisk arbetsplats för våra personer. Med mycket värme och engagemang bidrar Soleos personal till att våra personer vågar och lyckas.  Foto: Ronny Andersson, Actíva

Actíva önskar Restaurang Soleo med Barbara Bugday och Daniel Bugday en riktigt god jul och ett gott nytt år. Soleo har under det gångna året varit, och är, en fantastisk arbetsplats för våra personer. Med mycket värme och engagemang bidrar Soleos personal till att våra personer vågar och lyckas.
Foto: Ronny Andersson, Actíva

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund