Actíva erbjuder Stöd och matchning

Actíva är en av leverantörerna för Arbetsförmedlingens nya tjänst Stöd och matchning. Arbetssökande som erbjuds tjänsten kan själva välja leverantör enligt LOV, lagen om valfrihetssystem.

I vårt informationsmaterial står att läsa:

”Hos oss får du en personlig arbetskonsulent som utgår från dig och din situation för att hjälpa dig på bästa sätt. Vi kan stötta dig i att hitta ett arbete eller påbörja studier och hjälper dig att samla dina erfarenheter och din kompetens i ett snyggt cv.

Att få stöd av Actíva innebär t ex att du får individuella samtal med din arbetskonsulent, du får arbeta med ett material som ska ge dig viktiga kunskaper om arbetsmarknaden, så du känner dig bättre rustad att ta steget ut i arbetslivet. Du erbjuds också en rad olika aktiviteter, både enskilt och tillsammans med andra i din situation. Du får vägledning av en studie- och yrkesvägledare.

När vi tillsammans med dig kommit fram till vilket arbete som passar dig, matchar vi din profil mot en passande arbetsgivare. Vi har ett brett kontaktnät av arbetsgivare i hela Örebro län.

Om du vill studera, hjälper vi dig att söka in på en utbildning som passar dina behov och önskemål.”

Hos oss står du i centrum och vi tror på din förmåga.

 

 
 
 

Anpassa sidan

Behöver du anpassa text eller utseende på webbsidan?

Här kan du anpassa webbplatsen så att den bättre passar dina behov. Du kan öka textstorlek, öka radavstånd, öka ordens mellanrum och välja mellan ett antal färgkombinationer.

Du måste ha JavaScript i din webbläsare och acceptera kakor (cookies) för att det ska fungera.

Textstorlek

Radavstånd

Ordmellanrum

Färgkombinationer

 
Standard Gul text, svart bakgrund Grå text, ljusblå bakgrund Vit text, mörkblå bakgrund